RSS
Buffetten (11)
Buffetten

De Roef verzorgt op verzoek uw lunchbuffet. In overleg is ook een High Tea mogelijk voor uw gasten. 

 

Aantal afbeeldingen in de categorie: 11
Aantal weergaves categorie: 1374x
Buiten (5)
Buiten

Multifunctioneel zalen- en vergadercentrum  'de Roef' is gelegen in een groene wijk (Stadsweiden) in Harderwijk. De loopafstand tot het NS Station is circa 10 minuten, de stadsbus stopt voor de deur. Het centrum is uitstekend toegankelijk, ook voor minder validen en rolstoelgebruikers. Op zomerse dagen is er een terras buiten.

 

Aantal afbeeldingen in de categorie: 5
Aantal weergaves categorie: 1511x
Ontmoetingsruimte

'De Roef' beschikt over een gezellige ontmoetingsruimte met diverse zitjes, een stamtafel, biljart en ruime bar. Een prima plek om in subgroepjes te werken, of na afloop van uw activiteit op informele wijze af te sluiten.

 

Aantal afbeeldingen in de categorie: 5
Aantal weergaves categorie: 1615x
Parkeren (4)
Parkeren

Er is zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het gebouw een ruime parkeergelegenheid. Mocht deze parkeerruimte onverhoopt helemaal vol zijn, dan is er op steenworp afstand voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

 

Aantal afbeeldingen in de categorie: 4
Aantal weergaves categorie: 1372x
Sanitair (5)
Sanitair

De Roef is voorzien van modern en licht sanitair. Bovendien is er een invalidentoilet aanwezig.

 

Aantal afbeeldingen in de categorie: 5
Aantal weergaves categorie: 1337x
Speciale gebeurtenissen

De Roef is regelmatig gastheer voor speciale gebeurtenissen. Denk hierbij aan Marokkaanse geboortefeesten, Turkse en Marokkaanse bruiloften et cetera. Voor elke gelegenheid wordt maatwerk afgesproken met de gast, waarbij de gast in de regel de eigen catering en zaalinrichting verzorgt. Neem gerust contact op voor nadere informatie.

 

Aantal afbeeldingen in de categorie: 11
Aantal weergaves categorie: 1446x
Zaal 01 (3)
Zaal 01

Zaal 01 (8x8 meter, circa 35 personen afhankelijk van de opstelling) is een mooie zaal, uitstekend geschikt voor trainingen en vergaderingen. Daarnaast is de zaal voorzien van een projectiescherm, en een wegklapbare spiegelwand. Dit laatste maakt de zaal zeer geschikt voor bewegingsleer, ballet en dansactiviteiten.

 

Aantal afbeeldingen in de categorie: 3
Aantal weergaves categorie: 2096x
Zaal 02 (1)
Zaal 02

Zaal 02 (11x11 meter, circa 100 personen afhankelijk van de opstelling) is de grootste en hoogste zaal in het complex. De zaal is prima geschikt voor grotere groepsactiviteiten. De houten vloer is als dansvloer geprepareerd, en de bijbehorende multifunctionele verlichting maakt deze zaal helemaal af. 

 

Aantal afbeeldingen in de categorie: 1
Aantal weergaves categorie: 1677x
Zaal 10 (1)
Zaal 10

Zaal 10 (8x8 meter) is als dansstudio ingericht. Deze zal omvat een spiegelwand die de gehele lange zijde van de zaal beslaat. Momenteel is deze zaal permanent verhuurd aan Anouk Dance Experience uit Harderwijk.

 

Aantal afbeeldingen in de categorie: 1
Aantal weergaves categorie: 1638x
 
Powered by Phoca Gallery